21 iul. 2012

Schimba locul ca sa schimbi norocul


Schimba locul ca sa schimbi norocul

Am sa incerc sa redau modul meu de intelegere a celebrei expresi , dealtfel foarte intelepte .In aceptia ca, vorba si gandul sunt unde care se propaga in straturile subtile de eter care inconjoara un corp, un lucru,fiecare cuvant rostit , fiecare gand si fiecare fapta nu se pierd , ele sunt reflectate in aceste straturi eterice subtile, si prin urmare influenteaza invariabil mintea .
De exemplu o camera in care s-au petrecut evenimente neplacute , de orice fel, si unde s-a strigat s-a plans etc. , ramane un loc neagreat in viitor. Ne intrebam de ce ? ..pentruca vorbele si gandurile au produs o dezarmonie in acel spatiu de eter , si care actioneaza aupra mintii de fiecare data cand se patrunde in acel spatiu.
Evenimentele pot fi negative sau pozitive actiunea va fi invariabila.
Daca evenimentul a lasat urme positive , vom cauta sa fim in acel loc cat se poate de des pentru a retrai evenimentul , de data asta prin intermediul mintii care a captat acele urme ramase in eter.
Daca evenimentul a fost negativ, nu mai dorim retrairea lui , nici macar mentala,si ne indepartam de acel loc , schimbam locuinta , plecam in alt oras , cateodata schimbam si prietenii care ne amintesc de eveniment.
Dar cel mai important este sa invatam sa schimbam locul , nu numai parasindu-l , ci incercand sa-l "sfintim" , adica sa aducem in el tot ce este mai bun si mai frumos , tot ceea ce bucura si satisfice simturile noastre .
Aceste lucruri le facem aproape inconstient prin strduinta continua de a face schimbari in casa , a o impodobi , a introduce mirosuri placute , muzica , prieteni dragi noua , etc.
Toate acestea, prin influenta lor asupra aceluiasi spatiu subtil de eter, dupa un timp restabilesc armonia care a fost distrusa in trecut .
In alta forma am putea spune ca trebuie sa invatam sa schimbam schimbarea

.Nu-i usor , dar un lucru constientizat este pe jumatate rezolvat.
Norocul nostru in viata este dependent de modul in care constientizam legile ei si regulile ei pe care nu avem nicio sansa sa le anulam , iar neglijandu-le vom avea numai neplaceri si nefericire .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu