14 oct. 2012

Mancarea cel mai bun medicament-strugurele

Strugurele

Este  posibil sa surprinda , dar strugurii se numara printre cele mai puternice alimente medicinale daca sunt folositi corect pentru terapie .
Sucul de struguri cruzi a fost numit si "lapte vegetarian" datorita capacitatii de a hrani sugari lipsiti de laptele matern, fiind o alegere cu mult superioara laptelui de vaca pasteurizat .
Zaharurile din strugurii cruzi sunt exact cele folosite in metabolismul celular , glucoza pura cu putina fructoza si levuloza . Aceste zaharuri  naturale sunt absorbite imediat in fluxul sangvin.
Printre cele mai eficiente aplicatii terapeutice ale strugurilor se numara ; constipatia si gastrita , afectiuni frecvente regimului alimentar modern .
Atunci cand se declanseaza o gastrita grava , este indicat a nu se mai consuma nimic timp de o zi doua in afara de struguri cruzi proaspeti.Strugurii negrii sunt de departe cei mai eficienti.
Cura se incepe cu 500 g. sau un kg. si se avanseaza pana la 2 kg. pe zi , dar nimic altceva .
In caz de gastrita samburii si pielitele se  arunca mancandu-se numai pulpa si sucul . intr-o zi doua , de obicei , dispar simptomele gastritei.
Daca dupa aceasta cura veti evita mancarurile denaturate si necorespunzator combinate , gastrita nu revine.
Strugurii negrii sunt detoxificanti extraordinari , mai ales pentru tractul  digestiv, ficat, rinichi si sange. In acest scop ei se consuma cu pielite si samburi cu tot , deoarece contin agenti bioactivi puternici cu proprietati de detoxifiere.
Deasemeni alcalinizeaza tractul digestiv si fluxul sanguin , aceasta aducand un beneficiu in aceste vremuri de acidoza cronica de care suferim  din cauza alimentatiei.
Nu va ingrijorati daca in primele zile de cura cu struguri veti avea diaree sau alt disconfort ca usoare ameteli , totul se intampla datorita proprietatilor puternice de detoxifiere ale strugurilor . Toxinele sunt transportate de sange pentru a fi eliminate si cu cat sunt mai multe ele pot provoca disconfort .
Cu cat va veti simti mai rau cu atat organismul a fost mai toxic si bucuria detoxifierii va fi mai  mare , prin senzatia de bine de sanatate pe care o veti simti .
Cura de  detoxifiere cu struguri negrii , se face o data pe an, durata pana la 7 zile ,  in fiecare zi veti  creste cantitatea de struguri , dar nu mai mult decat organismul va permite .
Alegeti sfarsitul de saptamana pentru cura , in liniste , pentru a putea  urmari reactiile organismului  si a trece peste eventualul diconfort.
 Eu am trecut foarte usor , fara diaree, doar cu o usoara ameteala pe care am simtit-o in a doua zi , si va pot spune ca desi  pare ca este foarte greu sa nu mananci nimic decat struguri , nu este asa .
 Dupa ce v-ati fixat scopul, care este detoxifierea,  porniti la atingerea lui si veti vedea ca nu este greu atunci cand vrei !
Nici ciresele nu sunt mai prejos ca aliment terapeutic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu